Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

 

 

Mindenkinek fontos, hogy jól nézzen ki a fotóin! Ezekkel a trükkel te is kiküszöbölheted hibáidat!

1. KARCSÚ ALAK

Akik azt mondják, hogy a kamera mindenkit öt kilóval többnek mutat, azok nem próbálták Patti Wood testbeszédszakértő trükkjét: "Csavard el a törzsedet úgy, hogy fél válladat a kamera felé fordítod. Így sokkal vékonyabbnak fogsz tűnni."

2. IGÉZŐ AJKAK

Mimi Dorsay imidzstanácsadó szerint a "fényes, málnás-szedres árnyalatok mindenkinek jól állnak." Kerüld a világos rúzsokat, mert a vaku hatására szinte eltűnnek, de a nagyon élénk színeket is, mert túl erősnek hatnak a képen.

3. ALKOHOLT SOHA

Jól teszed, ha a képeket a harmadik pohár bor előtt készíted. Troy Jensen sminkes szerint az ember ilyenkor még jobban tudja, hogy mit csinál. "Hidd el akármilyen erős a vaku, ha spicces vagy fáradtnak fog tűnni a szemed. (Még egy jó ok arra, hogy miért ne igyál alkoholt!)

4. CSAK TERMÉSZETESEN

A mozgásban lévő haj szexin hat a fotókon. Ne használj sok formázót, tanácsolja David Evangelista fodrász. "Rosszul mutat, ha láthatóan kemény tapintású a hajad."

5. FEL A FEJJEL

"Húzd ki a nyakad, és told előre a fejed-mondja Mimi Dorsay. Talán nevetségesnek érzed, amikor csinálod, de vékonyabbnak mutatja az arcot, és elrejti a tokát."

6. VÁRD MEG A NAPLEMENTÉT

Az alkonyat :) a legjobb napszak szabadtéri fotózáshoz. "Az alkonyatpír mindenkit megszépít - mondja a fotós.- A nap már kevesebb árnyékot vet, ezért nem lesz táskás a szemed, sőt ez a fény deríti az arcot."

7. MATTÍTS

Szép, ha enyhe fénye van a bőrödnek, de a túlzott csillogás tönkreteheti a fotót, mondja Troy Jensen, aki mattosító krémet javasol: "Kend be vele vékonyan az orrodat, a homlokodat és az álladat. Ez a trükk megszünteti a csillogást, de nem kelt vakolathatást.

8. MOSOLYOGJ SZÍVBŐL

Ne azt mondd, hogy csííz, hanem ejtsd ki azt az angol szót, hogy "money". " A hosszú, erős "Í" kimondásától felhúzódik a száj sarka, a szem körül nevetőráncok keletkeznek, és a mosoly valódibbnak hat, mint mikor azt mondod, hogy csííz.-Állítja Patti Wood.

9. TALÁLD MEG A KEDVEZŐ BEÁLLÁST

A jobb profilod az előnyösebb? Szépít egy ki mosoly? "ézd át a kedvenc fotóidat, és döntsd el, hogy mi áll a legjobban-ajánlja Jack Guy. -Válaszd ki azokat az arckifejezéseket, amelyekkel igazán tetszel magadnak, és vesd be azokat!"

10. CSAK ÓVATOSAN

Bizos te is láttál már olyan képeket, amin kicsi lányok szexisnek akarnak látszani azzal, hogy csücsörítenek, és úgy állnak be, mint a nagyok. Ha esetleg neked is eszedbe jutott ez valaha, azonnal felejtsd el! Ne akarj túl szexi lenni, inkább add magad!

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny