Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

 

GYORS MEGOLDÁS ZSÍROS HAJ ELLEN

Ha a hajad még nem durván zsíros, de már nem is olyan szép, mint mikor megmostad, akkor ez egy tökéletes megoldás lehet. 

A kulcsszó: szódabikarbóna. Tegyél egy vagy kétcsipetnyit a tenyeredre és oszlasd el, hogy az ujjbegyeid is olyanok legyenek. Ezután kezd el bedörzsölni, masszírozni a fejbőröd, kb 5 percig. 

Ilyenkor ugyanis a szódabikarbóna magába szívja a zsírt a fejbőrről, így gyorsan lehet a frizurád üdébb.


DÚS HAJ

Vedd elő a difúziós hajszárítófejet és frissen mosott hajadat kezd el azzal szárítani. Hajolj előre, úgy hogy a hajadat fejjel lefelé szárítod. Szárítsd addig, amíg teljesen száraz nem lesz.

Ezt akár minden reggel sul előtt is megcsinálhatod, bár száraz hajnál nem olyan jó a hatás, de biztos, hogy dúsabb lesz.


HULLÁMOS HAJ

Ha nem akarod szétégetni a hajadat mindig, mikor hullámosan akarod hordani, akkor érdemes elsajátítanod ezeket a módszereket!

1. Akár száraz hajnál is! Este, lefekvés előtt szedd két részre az összes hajadat. Az egyik oldalon gumizd be, hogy ne keveredjen a másikkal. A szabadon hagyott oldalon lévő hajadat is válaszd ketté. Kezdd el akét tincset összecsavarni, olyan mintha fonnál, csak itt két tincsed van. Utána tekerd azt a kettőből lett egy tincset a vastag része köré, jó szorosan. Ezután begumizhatod a hajad, a csonk köré tekerd a gumit. Utána jöhet a másik oldal. Ezt a módszert alkalmazhatot úgy is, hogy több tincsre szeded szét a hajadat, akkor garantáltabb a göndör hatás.

2. Miután megszárítottad a hajad és éppen lefekvéshe készülsz fogd össze a hajadat a fejed közepén lófarokba a következő módon:  Fogd össze a kezeddel a hajadat és húzd rá egyszer a hajgumit. Ezután húzd át a hajadat, de ne teljesen. Folytasd hajad begumizását úgy, hogy a kilógó tincseket mindig befogod a gumi alá. Ne hagyd, hogy a hajad "U" alakban lógjon! Inkább rakj bele még egy gumit, amivel már csak a lógó részt gumizod be. Ha készen vagy a lófarokkal, akkor menj el aludni.

Reggel, mikor felébredsz erősts rá a hullámokra hajszártással. Óvatosan szedd ki a hajgumit és rögtön utána fújd is le egy gyengébb lakkal. Ha egy kicsit szeretnéd feljavítani, akkor vegyél a kezedbe egy hajvasalót, vagy egy sütővasat.


PUHA AJKAK

Mikután megmostad a fogad este, a fogkefe kefe részét használva dörzsöld meg óvatosan az ajkaidat. Ezután vedd elő a kéz, arc, vagy bármilyen más krémedet é kendd be vele (ha nem zavar) vastagon, úgy, mintha fehér rúzs lenne rajtad, ekkor érzed majd, hog bizsereg a szád, az jó. DE ha nem akarod, vastagon kenni, akkor vékonyan is jó, a lényeg, hogy ne száradjon ki.


PATTANÁSOK ELLEN

1. Mivel a pattanás gyulladás ezért jó rá a kamilla. Főzz kamilla teát, de ne tegyél bele semmit (cukor stb.) miután kihűlt egy kicsit mosd át az arcodat párszor azzal a 'főzettel', de ne töröld le, hagyd megszáradni!

2. Szinte bárhol kapható vietnámi balzsam, amivel, hogyha bekened az arcodon a pattanásos részeket, segít azokat elmulasztani.

Mivel egyik ember bőrtípusa sem egyforma, nem biztos, hogy ezek a módszerek használni fognak! De egy próbát megér, nem?


 

 

saját tippek! kérlek ne másold!

      

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny