Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!


'A' ALAK

I. Jellemzőid:

- keskeny váll

- nagy mellek

- karcsú derék

- széles csípő

- kerek popsi

- vastag comb

- vékony lábszár

II. Egy kis bíztatás:

Gondoljunk csak bele, melyik ókori görög/római istennő nem 'A' alakú volt? Mindegyik a termékenységet jelképezte, és ki ne szeretne Aphrodité lenni. Sajnos manapság a nagyon vékony lányok uralma van. De melyik pasi nem gondolja kívánatosnak a darázsderekat?? Te vagy maga a nőiesség.

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

A 'ballet'1 és 'bateau'2 nyakkivágásokkal ki tudod egyenlíteni széles csípődet. Ha válladat szabadon hagyod3, akkor is drámai hatást érhetsz el. Nyugodtan feltehetsz ékszert is, mikor így öltözködsz. Emellett a 'V'4 és 'U'5 nyakkivágás is jól áll neked.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

Számodra olyan ruha kell, ami kihagsúlyozza csodás alakodat. A ruhának a csípőd felett egy kicsivel, de a derekad alatt kell elkezdeni bővülni.6 Fontos, hogy a vonalak/redők függőlegesen szeljék a ruhát. Ha a  dereadnál behúzás, vagy fűző van, tökéletesen kiemeli a derekad keskenységét. Az ingruhákkal7 is ezt a hatást érheted el, ráadásul ez magasabbnak látszat.

 

 

 

 

 

 

3. Kabátok, felsők:

Hangsúlyozd ki csinos derekad formázott kabátokkal, amelyek szűkek a derekadnál. A derékig érő kabátok8 és a bolerók9 nagyon jól állnak neked, mert a felsőtestedre irányítják a tekintetet.A hajtóka a kabáton a vállad felé álljanak, úgy mint a válltömés.10 A dupla gombos kabátok11, bár szélesítik a törzset, az alacsonyaknak jól állnak.

A legjobban olyan felsők állnak neked, amik karcsúsítottak. A puffos vállrész12 előnyösen formálja az alakot. A fodrokat jobb elkerülni, mivel a nagy mellet csak erősíti. De egy mell alatti húzás13, vagy öv még jobban karcsúsítja az alakot. A lényeg, hogy ne lógjon a ruha!

 

 

 

4. Nadrágok:

A redők és behúzások szélesítik a csípőd és elfedi a vékony derekad, ezért ez nem ajánlott! Az elöl sima és formázott nadrág a legelőnyösebb. A bőszárú14 nadrág széles szára jó ellensúlyozó. Ha alacsony vagy, akkor ez a fajta nadrák elnyom, míg az egyenesszárú nadrág karcsúsít. Farmeroknál érdemes nem csípő-fazonút választani, és a sötét, egyszínű darabokat.15 A trapéz fazon is jól áll. A hátsó zseb akkor a legjobb, ha nem mintás. A legjobb, ha lapos és nem túl vastag, nem kiálló a zseb (oldalt) vagy álzseb.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: MyShape.com -saját fordítás, nem ellopni! 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny