Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

'E' alak

I. Jellemzők:

- kicsi mellek

- vastag derék

- vastag karok

- lapos fenék

- vékonyodó lábak

- nagy pocak

-kerek váll

II. Egy kis bíztatás:

Sajnos téged nem áldott meg a sors keskeny derékkal, vagy nőies vonalakkal, de ezen könnyen lehet segíteni az öltözködéssel.

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

Csodás vállaidat hagyd szabadon, amikor csak teheted (de ne ujjatlan topokkal!!), egy nyaklánccal a figyelmet a vékony nyakadra és az arcodra terelheted. A 'V'1 és 'U'2 nyakú felsők megnyitják a teret a melled és az arcod között. Az ilyen3 gallérok csak neked vannak kitalálva.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

Senkinek sem állnak jobban a ruhák nálad! Lehet szolid, finom vagy erőteljesebb mintás. A ruhának nem szabad megtörnie sehol, sem mintában, sem szabásban.4 Ajánlott 'A' szoknyarészt választani,5 de ha a szoknya alja fodros az sem olyan rossz. Blousont6 viszont nem ajánlott fölvenni, mert a vállat túlságosan kihangsúlyozza, és a kis mellekre irányítja a tekintetet! 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kabátok & fölsők:

Válassz illeszkedő kabátokat és felsőket.7 A beszabás és rétegezés finoman formálja az alakot. A nyak körüli részen vagy a szegélynél lévő minták, apróbb részletek jól állnak neked.

Kifejezetten jól állnak az olyan felsők, amik mell alatt vannak beszabva8, vagy összefogva, ezzel ugyanis el lehet takarni a nagyobb pocakot, bár ez nagyobb pocaknál akár terhesruhának is tűnhet. A hosszú kabátok és felsők egyszerű gombokkal vagy cipzárral nyújtja és karcsúsítja az alakot.7 Az alacsonyaknak a deréknál beszabott csípőig érő9 kabátok és felsők állnak a legjobban, jobban mint egy bolero10 vagy mint az egyenes szabású ruhák.11

 

 

 

4. Nadrágok:

Egy passzos farmer hozzájárul a karcsú alakhoz esetedben. Az elöl sima, egy szerű derékrésszel és oldalt cipzárral karcsú alakot kölcsönöz. A nadrág derék része a derekad alatt legyen egy kicsivel, semmiképpen sem a csípőn, mert biztos te is tapasztaltad már, hogy a csípőnadrág kiugrasztja a csípődön a párnácskákat, ami nem szép látvány. Viselj bővülő szárú, vagy egyenes esetleg csőszárú farmert magasarkuval, hogy minél hosszabbnak láttasd a lábaidat. Rövidnadrágok közül a halásznadrágot válaszd!

 

 

 

 

 

 

 

forrás: MyShape.com -saját fordítás, nem ellopni! 

 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny