Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

'P' alak

I. Jellemzők:

- nagy mellek (vékony szilikonos nők ide tartoznak)

- lapos popsi

- keskeny csípő

- nem túl hangsúlyos, keskeny derék

II. Egy kis bíztatás:

Valószínűleg titkon mindenki irigyli telt kebleidet, és az alakod is igen jó, hiszen vékony vagy!

 

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

Gondolkodj nyitott és egyszerű felsőkben. A 'V'1, 'U'2 és scoop3 nyakkivágású fölsőket bátran viselheted, de ne feledd, a minta legyen egyszerű. A ményen kivágott fölsőknél4 is csak ezt a szabályt kell betaranod! Nyakbakötős ruhák5, fölsők is kifejezetten jól állnak neked, ilyen felsőt csak akkor érdemes felvenned, ha beépített melltaróval van ellátva. A hajtóka nélküli gallérok is kiemelik nőies vonalaidat.

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

Előnyösen állnak neked az olyan ruhák és szoknyák, amik a csípődnél redőződnek6. A fodrozódó aljú ruhák kiegyensúlyozzák az alakot. A szegélytől felfelé eloszló minták7 is jól állnak, bár alacsonyaknak nem ez a legjobb megoldás. A felöltőkkel8 is hasonló hatás érhető el, ezt alacsonyak is hordhatják. Bármilyen olyan ruha, mit a hercegnőkön látsz jól áll neked; szív alakú nyakvonal stb... Az ujjatlan ruhák neked állnak a legjobban. Ha teheted kerüld a fodrokat a mellrésznél.

 

 

 

 

 

3. Kabátok & fölsők:

Az olyan kabátok, amik hosszúak, és a gombozás a mell alatt kezdődik9, az a tökéletes neked. A karcsúsított fazon akkor a legjobb, ha hosszú, keskeny hajtókája van és mély nyakkivágása9. A peplum fazon10 szépen ellensúlyozza a melleket.

P lányok, nem kell XXLes, bő ruhákat húznotok! Az elöl összehúzott felsők11, és jersey (dzsörzé) anyagból12 készült topok nagyon jól állnak, mert szépen követik a vonalaidat. A 'V' nyakú felső szorosan mintázva formálja és karcsúsítja a fölsőtestet.13

 

 

 

 

4. Nadrágok:

Alsótested hangsúlyozását díszítéssel tudod elérni, erre pedig azért van szükség, hogy kiegyenlítsd a felsőtestedet. Előnyös, ha a csípődnél redős a nadrág, vagy csípőn hordod az övedet. A díszítéshez jó még a merész minta. Jó választás a trapéz, egyenesszűrú, bőszűrú és mandzsettás aljú nadrág. A csípőnadrág a törzset hosszúnak mutatja és visszafogja a mellrészt. A mandzsettás, széles szárú nadrágok erőteljesebbé teszi a csípőt, ezzel kiegyensúlyozva a felső részt. míg a katonai stílusú, zsebes nadrágok laposabbnak, kisebbnek mutaják az amúgy sem széles csípőt. Az alacsonyaknak kifejezettel jól áll a biciklisnadrág, ami a vádli közepéig ér.

 

 

 

 

forrás: MyShape.com -saját fordítás, nem ellopni! 

 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny