Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

'S' alak

I. Jellemzőid:

- nagy mellek

- keskeny derék

- széles csípő

- formés fenék

- vastag combok

- széles, de kerek váll

II. Egy kis bíztatás:

Nézz tükörbe! Ha nem vagy elégedett azzal, amit látsz akkor irány a pszichológus! Ugyanis a te alakod a legnőiesebb. Nagyon formás alakod van!

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

Viselhetsz bátran 'V'1, 'U'2 és scoop3 nyakú fölsőt is, mert mind jól áll. A csuklyás nyakú4 ruhákat is hordhatod. Az alacsony 'S'-eknek jól áll a féloldalas ruha és a ballet nyakú5 ruha. Ékszert nem ajánlatos viselni.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

Bár az egyenes szoknyák6 is jól állnak, egy fodros szegélyű szoknya7 tökéletes kiegészítője tökéletes alakodnak. Hogy mégjobban kihangsúlyozd a derekadat, olyan ruhát válassz, ami deréktól lefelé bővül, vagy ott be van húzva. Az 'A' vonalú ruhák is nyagon jól állnak, ingruhánál övvel karcúsítsd a derékrészt. A trapéz formájú8 ruha és a trombita alakú szoknya9 összenyomhatja az alacsonyabbakat. Az olyan ruhák, amiknek a mintája ízléses, lágy motivumos az segít kiemelni a nőies formákat, míg a merész formák, csíkok és az oversized ruhák eltakarják.

 

 

 

 

3. Kabátok & felsők:

A karcsúsított kabátok szépen kiemelik nőies vonalaidat, míg az egyeneszsabásúak10 elfedik azt. A deréktól szélesedő kabátok, aminek a gombja épp a mell alatt kezdődik a tökéletesek.11 Ha kicsi vagy akkor ebből a fazonból válaszd a dupla gombsorosat.

Adj egy kis hangsúlyt a vállaidnak és válassz parasztköpenyhez hasonló blúzt12. A hullámosra szabott nyakrész és karcsúsított blúzok kihangsúlyozzák a jó alakod.13

 

 

 

 

 

4. Nadrágok:

A trapéznadrágok, amik a térded alatt kezdenek bővülni, egyensúlyba hozzák az alakot és biztosítják a tetőtől-talpig domború idomokat. A redőzések jól állnak neked, a sima, passzos deréknadrágok mégjobban kiemelik a derék és csípő vonalát. Ha alacsony vagy a bő szárú, palazzo nadrágokat jobb elkerülnöd! A halásznadrágnál, de más nadrágnál is az egyszerű elölső rész egy kis függőleges ráncolással hosszúnak és vékonynak mutatja a lábakat. Alacsonyaknál a biciklisnadrágok jobban beválnak, mint a bermuda fazon. Hogy a csípőt kihangsúlyozd hordj oldalcipzáros, sima elejű nadrágot. A trapéz és egyenesszárú nadrágok is jól állnak. Az bőszárú nadrágok hangsúlyozzák mind a vékony derekat és az erős felsőtestet.

 

 

 

forrás: MyShape.com -saját fordítás, nem ellopni! 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny