Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

'M' alak

I. Jellemzőid:

-karcsú alak

- normál méretű vagy kicsi mellek

- lágy derékvonal

-kerek popsi

-vékony láb

II. Egy kis bíztatás:

Nagyon jó alakod van! Olyan, mint az 'S' / homokóra alak, csak egy kicsit lightosabban. Nőies az alakod, de nem túl hivalkodó. A körte alakú lányok is ide tartoznak.

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

Az 'U'1 'V'2 és scoop3 nyakvonalú ruhákat te is nyugodtan viselheted. A felöltők4 csodás alakot varázsolnak neked. Az ilyen5 gallérok az arcodra terelik a figylemet. Ha alacsony vagy, a négyzetes kivágást neked találták ki, ugyanis ez nem nyomja össze amúgy is apró termeted.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

A jól megformázott, kiszabott ruhák mesésen állnak neked6. Egy nyakbakötős ruhánál7 pedig nem is tudsz jobbat felvenni. Egy derékban beszabott ruhával8 neked is homkóra alakod lehet. Az alacsonyaknak a ceruzaszoknya9 a megoldás, ami épphogy a térd fölött vagy alatt végződik.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kabátok & felsők:

A karcsúsított kabátok tökéletesen kiemelik a szép vonalaidat. A derék alatt bővülő kabátok, amelyek gombozása a mell alatt kezdődik és vastag gallérja van tökéletes neked.10 A peplum kabát11 még nőiesebbé teszi az alakod, de hasonló hatást érhetsz el egy derékövvel is. Az alacsonyaknak a boleró12 a legjobb választás.

Az empire stílusú felsőkkel13 nem hibázhatsz. A fodrokkal is nőiesebb alakot érhetsz el.14 Ha alacsony vagy a ruhaszegély a csípődnél végződjön pont, ne alatta és ne fölötte. Hogy megnyújtsd felsőtestedet válassz függőleges szabású, csíkozású anyagot, felsőt.14

 

 

 

4. Nadrágok:

A behúzások és redők jól állnak neked (egy nadrágon), de a magasderekú nadrág is jó arra, hogy kihagsúlyozd a derekad. Az olyan fazon, ami a köldököd alatt, vagy köldöködnél kezdődik az is jó, mivel nem takarja el a derékvonaladat. Az alacsonyaknak, a csípőfazon áll a legjobban, mert hosszabbítja a felsőtestet és kiemeli annak nőies vonalait. Bár hordhatsz egyenes- vagy csőszárú farmert, a trapéznadrággal hangsúlyosabb a mell-derék-csípő vonala, és tetőtől-talpig domború idomokat biztosít.

 

 

 

 

 

 

forrás: MyShape.com -saját fordítás, nem ellopni! 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny