Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

'Y' alak

I. Jellemzőid:

- nagyon széles vállak

- vastag kar

- keskeny csípő

- a derék nem hangsúlyos

- kicsi mellek

II. Egy kis bíztatás:

A te alakod igazi sportóló alkat, test. A sors nem sok nőies vonallal áldott meg, de nem kell hozzá sok, hogy álomalakod legyen, az egész az öltözködésen múlik.

III. Öltözködés:

1. Nyakvonal:

Minél szélesebb a nyakvonal, annál nagyobb hangsúly van a széles vállon. A trükk az, hogy függőleges irányba kell terelni a szemeket, szóval mindenképp keskeny 'V'1 vagy 'U'2 vonalt válassz! A nyakpántos3 ruhákat is választhatod, ha szexinek akarsz kinézni. Az alacsonyaknak jól áll a szívalakú nyakvonal.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ruhák & szoknyák:

Jól áll neked a csillogás. Ha el szeretnéd terelni a válladról a hangsúlyt, akkor a mellrész felhajtása, szegélye legyen kör alakú4, vagy csillogó5 mellrész. Egy csípőn/ derék alatt szabott ruha6, bő felsőrésszel nagyon jól áll. Az egyoldalas7 ruhák szintén lágyítják a váll vonalát.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kabátok & fölsők:

Az Y lányoknak hajtóka nélküli, vagy rövid hajtókás kabát8 áll jól, mert ez lágyítja az erős vállat.A peplum fazon9 neked is megoldás a nőies alak elérése érdekében. A bolero10 nem ajánlott, mert mégjobban kihagsúlyozza a vállakat.

Felsőknél semmiképpen se vegyél fel puffos vállrészűt11, mert az túl hangsúlyozza a vállat Érdemes féloldalas topot felvenni,12 mert megtöri a váll egyenességét. Fodros felsőt is választhatsz, de ne legyen rajta túl sok fodor.

 

 

 

 

 

4. Nadrágok:

A bőszárú és trapéz nadrágok segítségével ellensúlyozni tudod a széles vállaidat. A csípő fazon hosszabbítja a felsőtestet ezáltal a vállaid méretét is csökkelnti. Ha a feneked lapos, akkor próbáld ki a fehér vagy világosított farmert! A mandzsettás aljú nadrágok az alacsonyaknak állnak jól. A katonai nadrágok13, a tengerész nadrágok14, a bolondos minták15, és a háremnadrágok16 mind neked lettek kitalálva. A derék résznél lévő behúzások és ráncolások segítenek kitölteni a lapos helyeket, erre jók még az zsebek.

 

 

 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny