Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

Lássuk, mik lesznek az idei ősz divatos darabjai, amiből jó ha van legalább egy a gardróbban. Hogy megtudjuk, mi lesz divatos most nem a divattervezők, hanem a sztárok világába lesünk be.

Sajnos a sztárok nevei elcsúsztak, de azért remélem érthető. A nevük melletti szám azt jelenti, hány pontot kapnak az 5-ből, ez alapján lesz meg, hogy ki lesz az ősz legstílusosabb csajszija.

NYERTES: JENNIFER LOVE HEWITT 23,5 PONT ÉS KETTŐ KEDVENC 

Lássuk, kit éredemes követni, hogy megtudd, mi a divat:
AnnaLynne McCord
Kim Kardashian
Rachel Bilson
Kelly Brook
Jennifer Love Hewitt
Ashley Tisdale
Gossip Girlös csajok

 Blake Lively (4)       AnnaLynne M. (5)    Demi Lovato (3)          Eva L. Parker (3)   Kim Kardashian (5)     Miranda Kerr(2)                                                                            Michelle Trachtenberg (3)    Olivia Wilde (4)

                       Ashley Tisdale (4)          Shenae Grimes (5)    Scarlett Johansson (2,5)    Mirnada Kerr (2)    Michelle Trachtenberg (3)

A Blézer már egy ideje divatban van, és mint azt láthatod sok sztár hordja. Neked is érdemes beszerezni egyet, hiszen hordhatod ruhával, rövid-, hosszú nadrággal, farmerrel, szoknyával. Mindenhez jól áll és elegánssan lezserré varázsolja még a szakadt farmert is. Minden stílushoz illik, bármilyen színben. 

+ Tipp: Ha feltűröd az ujját, még vagányabb külsőt kapsz!

Kedvenc: AnnaLynne McCord 


Nina Dobrev (4)         Jessica Alba (3)      Emmy Rossum (5)     Demi Lovato (4)       Demi Lovato (2)       Rachel Bilson (5)  Nikki Reed (3)  Rachel Bilson (4)

Idén sok sztáron látni a kényelmes, rövid Bolerót. Lehet kötött, farmer, bőr vagy pamut, ősszel, ha hidegebbre fordul az ideő, bármikor felveheted. Mindenhez jól áll, ruhához, tophoz... 

Tipp: Ne követsd el azt a hibát, amit Nikki Reed, dobd fel a külsődet a boleróval, ne olvadjon bele a többi ruhádba. Ő igen rosszul választott, hiszen csupa feketébe öltözött! Ejnye Nikki! 

Kedvenc: Emmy Rossum 


     Shenae Grimes (5)              Demi Lovato (2)         Emma Roberts (2)              Kelly Brook (5)           Rachel Bilson (4)                                                                          Dakota Fanning (3)        Emma Watson (3)

Mindenki tudja, hogy a Csíkok veszélyesek, mivel ha vizszintesen vannak, kövérítenek. Nos, ha te is ilyen karcsú vagy, mint a fenti sztárok, nyugodtan hordhatod így a zebramintát. De ha úgy érzed kövérít, sem kell kétségbe esned! Válaszd a függőleges csíkozást!

Tipp: Úgy tusz karcsúsítani, hogy övet teszel a derekadra (lásd. Kelly Brook), vagy egy blézert veszel a csíkok fölé.

Kedvenc: Kelly Brook


       Christina Aguilera (2)             Demi Lovato (5)      Jennifer Love Hewitt (5)   Kim Kardashian (2)   Rachel bolson (3,5)

A félvállas ruhadarabok nemrég voltak divatban, most itt van a kistestvére, az Ejtett Váll. Hordd úgy, mint a sztárok; vegyél széles, bő nyakú pólókat és mutatsd meg a vállaidat!

Tipp: Ha melltartót veszel fel alá, annak a színe harmonizáljon a felsőével, vagy hordj ilyenkor pántnélküli melltartót! A szilikonpánt TILOS!!! Ezt jegyezzétek meg! Egyáltalán nem láthatatlan és csúnyán megtöri a váll vonalát.

Kedvenc: Jennifer Love Hewitt


Scarlett Johansson (3)   Shenae Grimes (4) Kim Kardashian     (4) Miley Cyrus (4,5)     Olivia Wilde (3)      AnnaLynne McCord (5)  Ashley Tisdale (5)  Eva Longoria (5)

Ha ezelőtt a Fekete Nacidat csak ünnepekre, megbeszélésekre vetted fel, akkor itt az idő, hogy több szerepet kapjon a ruhatáradban. A fenti példák jól tükrözik azt, hogy a fekete nadrág nemcsak előnyös (főleg, ha jó a szabása) hanem úgy fokozhatod, és alakíthatod a stílusod szerint, ahogy szeretnéd!

Tipp: Ha nem akarsz túl elegánsnak kinézni, akkor csináld úgy, ahogy Ashley vagy AnnaLynne; turbózd fel!

Kedvenc: Ashley Tisdale


         Ashley Greene (3)         Eva L. Parker (5)             Hilary Duff (3)             Kelly Brook (5)           Miley Cyrus (4)       Selena Gomez (1):

A Hosszú Pulcsik mindig is a kényelmet szimbolizálták, ami mögé el tud bújni az ember lánya. Szóval, ha kényelmesen akarsz felöltözni, de stílusosan, csináld úgy, ahogy ők! Kísérletezz a színekkel, a hosszúsággal, a mintával.  És ne feledd, ez karcsúsít!

Tipp: Azért csak óvatosan a lazasággal! Nehogy úgy járj, mint Selena Gomez, aki bizony túl sok laza cuccot vett fel. Hogy te ne járj így, passzos felsőt vegyél fel alá!

Kedvenc: Kelly Brook


Taylor Swift (5)              Ashley Greene (4)  Michelle Trachterberg (3)  Hayden Panettiere (3,5)  Jessica Alba (5)  Kelly Brook (5)     Leighton Meester (4)  Miley Cyrus (4)

Tavaly ilyenkor a nagy férfi Ingek voltak divatban, most kezd nőiesedni a forma, de még mindig laza. A kockás ing igen sok sztáron volt az öltözet középpontjában, így az már ultradivatos.

Tipp: Nőiesebb formáért kövesd Jessica Albát vagy Taylor Swiftet, ill. Kelly Brookot!

Kedvenc: Taylor Swift 


Alessandra Ambrosio (4)      Blake Lively (4)              Jennifer Love Hewitt (5)      Leighton Meester (3)        Leighton Meester (5)    Michelle Tractenberg (3,5)

A színek közül most az elegáns Kék van divatban. Lehet akár a cipőd, táskád, kiegészítőd, sálad kék, mindegy, csak legyen valami. 

Tipp: A kékhez jól áll a szürke és a teveszőr barna, ami az idei év másik nagy színtrendje.

Kedvenc: Leighton Meester (2.)


                                   Chelsea Staub (5)          Kim Kardashian (5)          Demi Lovato (3)         Jennider Love Hewitt (4,5)

Igen, a rózsaszín és társai sokszor tűnnek fel a kifutókon és a vörösszőnyegen manapság. Mindegy, milyen, csak élénk legyen, és Lányos, lehet narancssárga, pink, lila, ciklámen stb.

Tipp: Remélem mindenki tudja, hogy ilyenkor elég egy élénk, neonszínű darab. A többi legyen letisztult, egyszínű!

Kedvenc: Kim Kardashian


   Kim Kardashian (3,5)             Fergie (3)                    Fergie (4)                   Nikki Reed (5)

Melegít, ha fázol, trendi és szinte bármihez felveheted, ez a Mellény. Ma már bármilyen színben, anyagban kapható, érdmes beszerezni egyet.

Tipp: Csináld úgy, mint Nikki Reed, vigyél bele egy kis nőies bájt egy rövid sállal!

Kedvenc: Nikki Reed 


Rachel Bilson (5)       Ashley Greene (4)        Dakota Fanning (4)        Hilary Duff (3)      Hayden Panettiere (3)      Leighton Meester (5) Rachel Bilson (3) Dakota Fanning (3)

A laza, bő cuccok és 'O', 'U' alakú nyakkivágások idejét éljük. Általában az ilyen nyakvonalakhoz szellős, vékonyka anyag jár, ezáltal a fölső bő lesz.

Tipp: Óvatosan, mert ha XXXL-es méretet választasz, előfordulhat, hogy durván kövéríteni fog. Ha túl bőnek érzed, tűrd be a nadrágodba úgy, mint Ashley vagy mint Rachel.

Kedvenc: Rachel Bilson (1.)


Selena Gomez (2)    Kim Kardashian (2)    Jessica Alba (4)    AnnaLynne McCord (4)    Vanessa Hudgens (5)

Úgy látszik, Hollywoodot lassan ellepik a katonagyatyás nők. Nem csoda, hiszen ez az ősz egyik trendje.

Tipp: A lényeg, legyen valami katonás színű és nagy zsebek legyenek rajta, mint egy túranadrágon. Ezt a nadrágot vagy felsőt sose párosítsd bő ruhadarabokkal, inkább passzossal!

Kedvenc: Vanessa Hudgens


Vanessa Hudgens (5)   Alessandra Ambrosio (2,5)   Demi Lovato (2)   Miranda Kerr (3)      Selena Gomez (2,5)                                                               Scarlett Johansson (2,5)               Jennifer Love Hewitt (5)

Jessica Alba (5)              Nikki Reed (5)               Olivia Wilde (3)

Bizony, sálat már ősszel is viselhetsz. Lehet hosszú, vagy rövid, mintás vagy egyszínű, a lényeg, hogy sál legyen!

Tipp: Azért a kötött sálakat hagyd inkább meg télre!  ;)

Kedvenc: Jennifer Love Hewitt


Rachel Bilson (3)    Kelly Brook (3)    Jennifer Love Hewitt (4)     Emmy Rossum (2)    Emmy Rossum (5)     Eva Mendes (4) Ashley Tisdale (5)     Kelly Brook (5)      Eva Mendes (5)

Virágos szoknya, virágos felső, virágos ruha... Ne hagyd, hogy az esős ősz lehangoljon! Minél színesebb, annál jobb! 

Tipp: A felsőt párosítsd farmerkabáttal, ez most szupertrendi!

Kedvenc: Ashley Tisdale 


Shenae Grimes (4)     Chelsea Staub (5)     Eva Mendes (5)    Emma Roberts (2)    Hilary Duff (4)    Hayden Panettiere (4,5)

Űzd el a borús , barna őszi napokat! Öltözz a nyár színeibe! A lényeg, hogy nőies legyen!

Tipp: Párosíthatod is a színeket, de azért óvatosan! 

Kedvenc: Chelsea Staub


forrás: saját összeállítás! nem ellopni! 

News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny