Tippiny's Favorites:

csak meghívásra!

Elit

admin: Tippiny

e-mail: tippiny.ml@gmail.com

nyitás: 2009. 05.16.

másik oldalam: scarlettown.mlap.hu

design: saját

design csere: havonta (ha minden jól megy)

miről szól: csajos dolgokról, divatról és sztárokról

kiknek szól: elsősorban lányoknak

 

FIGYELEM! Mivel kollégista vagyok, hétköznaponként nem vagyok!

Mint azt nagyon jól tudjuk, a smink kiemelheti a természetes szépségünket, de el is takarhatja azt.

A sztárokat többnyire sminkben látjuk; mikor a vörösszőnyegen pózolnak, vagy fotósorozatokban néha még a paparazzo fotókon is. Nem csoda hát, ha az ember lányának az ilyen képek láttán csökken az önbizalma. Sok gyönyörű fotót köszönhetünk a paparazzóknak is, ám nekik köszönhetjük meg azt is, hogy megtudtuk, amit már régóta sejtettünk, hogy bizony ők sem tökéletesek. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy ez a menüpont a sztárok lejáratásáról fog szólni, hiszen smink nélkül is lehetnek szépek, inkább arról, hogy lásd, olyanok, mint mi. 

Milyen fotókra keress rá, hogy smink nélkül lásd őket? Általában olyan képeken vannak smink nélkül, ahol éppen edzésről, vagy edzésre mennek (gym, jogging). Viszont a buktatója az lehet, hogy szemüveget viselnek. Persze lehet olyan kép is amikor csak leugranak a boltba egy kávéért vagy éppen a barátaikkal vannak (out and about, with friends) és igen ritkán jönnek jóminőségű képek miközben épp a strandon vannak (beach, coast).


TAYLOR SWIFT

 

 

 

Taylor, bár néha igencsak sok smink van rajta, nem az a lány, aki máz nélkül ne lenne csinos. Smink téren sem bakizott még, kiemeli vele bájos arcát. Viszont nélküle sokkal hétköznapibb a külseje. 

 


VANESSA HUDGENS

 Vanessa arca is bájos smink nélkül, bár az alsóbb kép retusált. Persze futás közben senkiről nem készülnek előnyös képek... Ami a sminket illeti, általában jól választ, viszont néha van pár kevésbé előnyösebb választása is.


KIM KARDASHIAN

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim egyike azon sztároknak, akik szenvedélyesen mázolják ki magukat, hihetetlen és indokolatlan mennyiségű sminkkel. Persze az eredmény csodás, néha túl tökéletes. Viszont nem mondhatni, hogy Kim smink nélkül csúnya. Azonban rá is érvényes, hogy smink nélkül sokkal hétköznapibb az arca, de még úgy is különleges.

 


ASHLEY TISDALE

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashley arca alapvetően átlagos, nincsen benne semmi különleges, de ettől függetlenül szép smink nélkül. Viszont sminkben gyönyörű, abszolút tudja, hogyan emelje ki előnyösebb vonásait. Szinte mindig tökéletes a sminkje, alig hibázik. 

 

 

 


JESSICA ALBA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica a smink nélküli képen valószínűleg terhesség után van, hiszen kissé pufinak tűnik az arca. Bár sminkben nagyon bájos arca van, nélküle már sokkal hétköznapibb, nem olyan bájos. Sminkje általában természetes és jól is áll neki.

 

 

 


ASHLEY GREENE

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashley arca smink nélkül is különleges, hát még sminben. Bár máz nélkül ő is sokkal hétköznapibbnak néz ki. A sminkben szinte mindig eltalálja a tökéletes összhangot és mégjobban ráerősít amúgy is különleges arcára.

 

 

 


DITA VON TEESE

 

 

 

 

 

 

 

 

Dita az egyetlen ma is élő igazi pin up-girl, akinek a hivatása is megszabja, hogy mindig sminkben legyen. Dita ugyanis modellkedés mellett burleszk táncos is, 39 éves... A sminkje szinte mindig ugyanolyan, márványfehér bőr, vörös ajkak, cicás szem és műszempillák. Bizony ezek nélkül Dita sem tűnik olyan fiatalnak, bár azért a korát nem tudnánk egyből megmondani. 


MILEY CYRUS

 

 

 

 

 

 

 

Miley leginkább a szemét sminkeli, ami érthető is, hiszen így emeli ki azt, ami szép az arcán. Smink nélkül az arca sokkal átlagosabb, de a bőre szép. Általában eltalálja a neki megfelelő sminket, ám nem mindig.

 

 

 

 


EMMA WATSON

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Watson az egyik legbájosabb arcú híresség, nem hiába kérte fel több cég, hogy reklámozza őket. Arca smink nélkül sem hétköznapi, ám mint minden fiatal, ő is küzd a pattanásos bőrrel, ez talán még közelebb hozza hétfköznapi társaihoz. Amikor ki van sminkelve, mindig gyönyörű, szinte nincs olyan alkalom, amikor ne találná el tökéletesen.

 


HEIDI KLUM

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidi Klum nem más, mint a Victoria's Secret egyik vezető modellje. Gyönyörű sminkben. Smink nélkül viszont már nem annyira különleges, nem annyira szép. Németes vonásai is jobban látszanak. A kora is jobban látszik smink nélkül, bár a mosolya úgy is gyönyörű.

 


SHENAE GRIMES

 

 

 

 

 

 

 

 

Shenae, a 90210 sztárja az alsóbb képen valószínűleg ki van retusálva, viszont a jobb oldalin látszik, hogy milyen rossz bőre van a sminkben amúgy gyönyörű arcú színésznőnek. 

 

 

 

 


   JENNFIER LOVE HEWITT

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer arca is sokkal szürkébb smink nélkül, de még úgy is szép. Az arca smink nélkül is különleges, sminkkel meg mégjobban! Smink terén csak néha akad olyan, amikor nem találja el a neki megfelelőt.

 

 


MIRANDA KERR

 

 

 

 

 

 

 

 

Miranda, a gyönyörű Victoria's Secret modell és Orlando Bloom felesége sminken egy tündéri teremtmény, olyan bájos arca van, viszont smink nélkül én már nem mondanám rá ezt. Bár arca úgy is különleges és nem csúnya, számomra van benne valami félelmetes... 

 

 


KRISTEN STEWART

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristent valószínűleg álmosan, egy rossz napja után kapták le úgy, mint egy élőhalottat. A mimika nagyon sokat dob egy arcon, Kristennek a smink nélküli képen semmilyen mimikája nincs, amúgy szép arca van smink nélkül is, de ezerszer szürkébb, hétköznapibb.

 


JESSICA LOWNDES

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica Lowndes, a 90210 színésznője valószínűleg ki van retusálva a jobboldali képen. Ám azért a különbség így is látható. Az arca nem tűnik hétköznapibbnak, és ha ránézel erre a képre nem érzed magad jobban. Amikor sminkben van, még jobban látzsanak az egyedi vonásai. 

 


News on Tippiny's

SULI '11

Végre felkerült pár darab az idei sorozatból! Nézd meg, hátha megtetszik valamelyik.

Ashley Tisdale, Selena Gomez- A5-ös füzetborítók.

2011. 08. 021.      12:47      Tippiny

SULI '11

Idén is megnyitottam a menüpontot, ami talán segít feldolgozni az iskola közeledésével járó feszültséget, vagy ha nem is feldolgozni, akkor enyhíteni.

Válogass, nézelődj, rendelj! 

2011. 08. 04.      10:51      Tippiny

AUGUSZTUSI DESIGN

Felkerült az augusztusi design! A vintage stílusú képen Amber Heard, színésznő szerepel. Neked hogy tetszik?

2011. 08. 03.      22:46      Tippiny